Perne

Perne

Sunt produse create de a ne face viața mai confortabilă, și mai frumoasă

Perne memory

Ce inseamnă memory? Au pernele memorie?

Nu, pernele nu au memorie. Cățeii da, și încă foarte bună. Au primit această nume datorită revenirii intârziate a materialului, după apăsare.

Mulți dormi fără perne, și se simt bine. Mulți caută perna potrivită ani de zile.

Din mărturiile cliențiilor știu că din moment ce ai găsit o pernă potrivită, greu este fără ea.

Nu mai amintesc ce perne am folosit acum 10 ani.

In mod sigur nu am dus cu mine, când mergeam undeva.

Acum am una și in mașină, pentru orice eventualitate.

Cu ce sunt deosebite aceste perne? Sunt multe descrieri stințifice, și nu vreau sa plictisesc cititorul cu ele.

Ce simt eu după 10 ani de folosință? Pur și sinplu pun capul și nu mai trebuie să caut inălțimea potrivită. Se reglează automat, datorită caracteristică specială a materialului de a se mula cu precizie milimetrică după forma corpului, și cu nici un pic mai mult. Surprinzător țin și mult. Husele lavabile întră puțin la apă, pentru că nu prea respectăm indicația de a spăla manual, dar folosim și perne cumpărate acum zece ani.

Nu sunt foarte înalte deci celor care sunt obișnuiți cu perne mari, recomand una clasică dedesupt, și o pernă memory peste.

Perne de lână

Sunt foarte utile pentru citit, stat in pat, pe canapele la televizor. Senzația naturală a lânei este greu de imitat, cu alt material.

Perne speciale

Perna de voiaj – confecționată cu huse de lână. Sunt foarte folositoare la călătorii mai lungi cu autocarul, cu mașină mică ( la șoferi recomandăm numai după ce au tras pe dreapta). Dar face serviciu bun și pentru cei care se obișnuesc să se ațipească in fața televizorului dintr-un fotoliu.

Perne cilindrice – confecționate cu huse de lână. Dacă îți place cititul în pat este un instrument foarte util. Dar ajută și la mărirea confortului unei fotolii.

Electro-magnetism

Știm de la orele de fizică, că metalele sunt conductori foarte buni, și pot fi folosite ca și antene pentru captarea unor unde electromagnetice.

Nu doresc să rețin cititorii prin explicarea regulilor fizice ce acționează asupra mealelor in apropierea unor surse electomagnetice. Aceste lucruri sunt destul de certe. La fel și faptul că și corpul uman este electrosensibil, adică și dacă nu simțim, câmpurile electro-magnetice acționează asupra noastră.

Această acțiune poate fii pozitivă, sau poate fii dăunătoare.

Sunt nenumerate cercetări care incearcă să facă lumină in aceste privință, dar sincer spus nu avem incă argumente foarte clare că câmpurile magnetice sunt dăunătoare. In acest sens doctorul in științe medicale Samuel Millham a fost primul care a tras semnal de alarmă, și afirmă că nu avem șanse să luptăm asupra bolilor moderne, dacă nu luăm in considerare acest factor. În Suedia anii trecuți au considerat smogul electro-magnetic, al doilea factor provocator de cancer, după tutun.