Despre Noi

A te trezi în fiecare dimineața pentru ca alții să doarmă mai bine, este o adevărată vocație!
De unde această passiune?
De ce ne uităm cu drag la firul de ață zi de zi?
Pentru ce anume luăm in mână foarfeca cu acelaș entuziasm?
De ce ne bucurăm de materialele noi ?
De ce verificăm de nenumărate ori cea ce am făcut?
De ce dorim perfecțiune?
De ce ne mândrim de realizăriile noi?
De ce credem că munca noastra este cea mai importantă?
Pentru că știm că ziua incepe cu somnul!
Linia Natura – Trezeste te pentru o viață nouă!

FAMILIA – acest cuvânt caracterizează cel mai mult capitolul despre noi.

Sunt Szilágyi Kispista István şi lucrez de zece ani cu firma Bio-Textima Ungaria. La un târg în Budapesta căutam o soluție pentru problemele unui client, și am dat de profesionalismul domnului Gyula Vörös, proprietar de afacere și tată a doi băieți. Ei, toată familia, bineințeles și doamna Vörös, lucrau împreună,  cot la cot la Fabrica de saltele Bio Textima.

Produsele erau și sunt în continuare de top, dar pe mine ca și client m-a prins atmosfera familială, care a inconjurat această afacere.

Știu foarte bine că nu este ușor  să comunici eficient cu generatii mai tinere, mai ales în cadrul unei familii,  ei totuși au reuşit. Pornind de la afacerea familială, prin perseverenţă şi randament în termen foarte scurt au ajuns în topul producătorilor de saltele, păstrând caracterul familial al afacerii.

Au reuşit să facă prima saltea cu arcuri de lemn spirale din lume, obținând medalie la târgul de mobilă din Köln în 2011.

De ceva timp și noi, firma de distribuție in România a acestor produse minunate, lucrăm în familie.

Împreună cu sotia mea conducem această afacere. Deși copiii noștri incă sunt în perioada de studii, în timpul liber și ocazional sunt şi ei pe baricade. Ne ajută in marketing, reclame și în distribuție.

Cred că numai atunci avem viitor dacă reușim să transmitem generației tinere cât mai multe valori de bază, și concomitent noi să învățăm de la ei noutățiile tehnice pentru a fi tot timpul eficienți.