Produse din lână merinos


Efectul de vindecare şi de păstrare a sănătăţii a produselor de lână, este cunoscut de mult de cumpărători. Dacă aţi dormit vreodată – chiar şi numai o singură noapte – în lenjerie din lână, atunci ştiţi că această senzaţie nu se compară cu nimic. Produsele din lână vă asigură confort, prospeţime şi o climă minunată.

Experienţa de peste 20 ani în procesul de producţie, materiile de bază riguros selecţionate şi tehnologiile unice ne permit să vă oferim a gamă extrem de largă a produselor din lână. Garniturile din lână confecţionate şi la dimensiuni şi în seturi personalizate, vopsite exclusiv cu vopsea naturală sau vegetală, sunt fabricate ţinând cont de necesităţile dumneavoastră.

Proprietatea cea mai importantă a lenjeriilor din lână este acţiunea lor de echilibrare a temperaturii, care asigură corpului omenesc o temperatură înconjurătoare constantă, plăcută. Această proprietate este foarte importantă pentru persoanele care sunt predispuse bolilor renale. Pe lângă toate acestea este extrem de important şi conţinutul de lanolină a lânii. Milioanele de fire de lână impregnate cu lanolină, intrând în contact cu pielea, îmbunătăţesc circulaţia sanguină, acţionează asupra organismului uman, şi fără îndoială favorizează vindecarea bolilor reumatice şi ale organelor locomotorii.

Pentru mai multe detalii apăsați pe titlu sau pe imagine

Pături de lână merinos

Așternuturi de lână merinos

Diferite produse din lână

Pătură din lână merino de 600 gr

Pătură din lână de miel australian

sac de dormit

huse pentru scaune auto

vestă

perne de șezut

brâu din lână

SAC DE DORMIT EVERTON / 450